Incearca sa nu mori...
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."

In jos 
AutorMesaj
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Dum Iun 10, 2012 6:40 pm

Private with Eduart Restwhile.

Razele puternice ale soarelui păleau secundă cu secundă, norii cenuşii strângându-se încetul cu încetul în acea după-amiază ce până acum câteva secunde era splendidă. Vântul adia uşor prin părul lung roşcat al unei tinere, împrăştiind arome dulci de jur-împrejur. Liniştea se înăbuşă în surâsul cristalin al fetei, iar în curând nu se mai aude nici melodia vântului printre frunzele palmierilor. Ji Hye îşi ţine mâinile împletite pe abdomen, privirea ciocolatie cercetând împrejurimile şi totuşi... deşi peisajul i se părea feeric, pentru tânăra Ji Hye lipsea ceva. Acel ceva ce nu-i dădea de capăt... doar oftează scurt şi se lasă cu grijă pe vine, la marginea ochiului de apă, din preajma pârâului.
Era un loc într-adevăr, unde te puteai regăsi şi totuşi.. se schimbaseră atâtea lucruri, de amar de vreme ori doar ea avea acel sentiment dubios. Mai avea multe de descoperit, însă era important să-şi adune curajul pentru ceva ce aşteptase multă vreme. Nu mai schiţează nici un gest, doar intră în apa până la glezne, jucându-se asemeni unui copilaş şi totuşi, rămase îngândurată. Dar clatină uşor din cap, buclele roşii lovindu-se gingaşe de chipul plăpând al tinerei iar un zâmbet îşi făce apariţia pe buzele rozioare. Îşi ia aparatul de fotografiat de la gât și îl așează bine între palme şi fără să mai stea pe gânduri, începe să fotografieze fiecare amănunt ce pentru unii păreau banale, însă pentru ea, fiecare clipă şi colţişor conta nespus de mult.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Lun Iun 11, 2012 5:25 am

 • Îi zâmbise uşor unuia dintre vampirii cu care a stat astăzi. Nu-şi aducea aminte cum îl cheamă. Dar îl chema şi pe el cumva. Se ridică, neavând chef să mai stea cu el. Îşi zâmbeşte reflexiei într-un geam mai curat al unui magazin proaspăt închis. Oftă, trezindu-se că se gândeşte la ea. Se încruntă, luând-o la pas către plajă. Ştia că este acolo. Bineînţeles că era acolo. Şi nu mai avea răbdare. O ia, efectiv, la fugă către plajă.
  Ajunse acolo în mai puţin de zece secunde mai târziu. Se uită în jur, vrând să o găsească în mulţime. Era acolo, o statuie firavă. Îşi face drum în direcţia ei, zâmbind dulce.
  " Seo Ji Hye! " strigă, făcându-i cu mâna, zâmbind.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Lun Iun 11, 2012 8:37 am

Imortalizează apusul, câteva stoluri de păsări, palmierii ce se înălțau falnici către cer, chiar și persoanele vesele cu zâmbete senine pe chipurile lor; o determinau și pe ea să fie fericită, așa... fără motiv. Își lasă într-un final aparatul în jos, atârnând de gâtul firav, și lasă ca adierea vântului să-i mângâie încet pielea albicioasă.
Își aude dintr-o dată numele; recunoaște vocea, acel ton plăcut ce de fiecare dată o făcea să se cutremure, în nume de bine. Se întoarce imediat pe călcâie, ieșind din apa mării și pășește, mai mult țopăind ca un copilaș de 5 anișori către el cu un zâmbet larg și dulce pe chipul acela micuț. Îi cercetează fiecare detaliu în drum spre el, din ce în ce simțind cum inima parcă îi sare din piept, lucru ce o determină să se oprească brusc în fața lui, mușcându-și slab buza inferioară.
” Eduart..” șoptește foarte încet, ridicând privirea către a lui, căci era mică de statură în comparație cu el. Întinde încet mâna către el, atingându-i chipul atât de perfect și parcă în acel moment, își ținea respirația; avea senzația pe moment că visează.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 11:32 am

 • Zâmbeşte, luând-o în braţe când aceasta se apropie de el, fără să îi mai pese de oamenii care se uitau la ei. În ultima vreme, atrăgea din ce în ce mai multe priviri. Îi displăcea asta. Dar, cât timp era cu ea, era dispus să uite de tot. Îşi cufindă capul în părul ei, plăcându-i la nebunie mirosul ei atât de dulce. Se simţea din ce în ce mai ameţit de el, dar nu-i păsa. Era în braţele lui şi voia ca ea să rămână acolo ăentru totdeauna. Îi zâmbeşte.
  " Ce faci, micuţo? " întrebă, punându-şi mâinile pe talia ei.
  O ridică cu o uşurinţă la nivelul lui, luând-o în braţe, şi lipind-o de el, vrând să îi simtă reşpiraţia fierbinte pe faţă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 12:19 pm

Mii de fiori îi treceau în acel moment prin corp, irișii mari și cafenii privindu-i pe ai lui și chiar își simțea inima săltându-i din piept. Își trece mâinile pe după gâtul lui, având impresia cum timpul se oprește în loc iar tot ce conta era Eduart. Îi cuprinde mai bine chipul între palmele sale firave și fără să se mai abțină, îi presează obrajii cu buzele ei; în sfârșit era aproape de ea după mult timp în care considera, în mintea ei, că n-o să-l mai revadă și că va ajunge bătrână iar el, va fi perfect mereu și mereu.
” Vroiam să fotografiez ceva.. nu e foarte important. ” își adună cuvintele și îl privește fericită, prea fericită și simte cum îi alunecă doar o mică lacrimă pe obraz; o șterge rapid și îl sărută pe frunte, închizând ochii și îl strânge la rândul ei în brațe de parcă ar fi vrut să fi rămas acolo, așa, cu el - pentru tot restul vieții. ” Dar tu? Ești bine? ” întreabă grijulie, așa cum fusese mereu cu el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 4:28 pm

 • Zâmbeşte dulce către ea, observând cum îi sărută obrazul. Ar fi vrut să îşi întoarcă capul pentru a o săruta, dar nu voia să acţioneze prea repede şi să o facă să plece. În ultimul timp, i se părea imposibilă viaţa fără ea. Oricum se întorcea, se gândea la ea. Ura, dar iubea, asta. O iubea pe ea.
  " Mă bucur. " rosteşte simplu, uitându-se în ochii ei, zâmbind dulce. Îi aude întrebarea, şi surâde dulce. Era atât de grijulie, ca o păpuşă. Îi sărută prelung obrazul, stând acolo câteva secunde bune, având senzaţia că, odată cu cât stă acolo, dorinţa lui de a o face a sa va deveni mai mare. " Mă plimbam. " minte, ştiind că i-ar displăce aceea ce numea el "plimbat". Adică, probabil că el nu, dar Martin sigur numea acela plimbat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 4:37 pm

Își trece degetele prin părul său, mângâindu-i la fiecare două-trei secunde chipul și jucăușă, își lipi vârful năsucului de al lui. Surâde cristalin, punându-și palma dreaptă după gâtul lui iar cea stângă o așează pe umăr și se afundă iar și iar în privirea tânărului. Simțea că i se înmoaie picioarele în preajma lui, dar se gândea cum să prindă curaj și să-i spună ceea ce simte față de el - adică, îi era și ei frică de reacția lui. Închide ochii pentru câteva momente ca să-și alunge gândurile rele și îi ascultă răspunsul.
” Pot să vin cu tine? ” întreabă pe un ton mai încet, timid totuși și îi strânge foarte ușor cămașa între degetele subțiri și albicioase. Să nu mă lași aici singură, te rog. își tot repetă în gând, fiind mai mult o rugăminte și își așeză pentru doar două momente chipul pe pieptul său. Se simțea în mare siguranță alături de el și chiar nu mai ținea cont de ceea ce avea să se petreacă în jurul lor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 5:00 pm

 • Surâde dulce când îi aude întrebarea şi se gândi la ce fel de om nebun ar fi refuzat-o. Era adorabilă, precum acele păpuşi pe care le vedeai în magazine. Îi zâmbeşte larg şi dulce, murmurând un "bineînţeles" cu un zâmbet larg pe buze, care îi era tipic cât stătea cu ea. O lasă pe nisipi, întinzându-i braţul pentru a o lua la pas împreună cu ea.
  "Vrei îngheţată? " întrebă el, clipind des, vrând ca ea să fie de acord cu orice gest pe care îl va face în prezenţa ei. Avea nevoie de acordul ei pentru orice, indiferent de ce preţ ar fi trebuit să plătească.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 5:09 pm

Bate ușor din palme când îi aude răspunsul, totul fiind însoțit de un chicot vesel. Se agață gingașă de brațul lui și își așează mai bine aparatul de fotografiat la gât. Brusc, clipește des din genele mari și se desprinde încet dar cu greu de lângă Eduart. Țopăie înaintea lui, întorcându-se cu fața către el și ușor, începe să pășeașcă cu spatele în față în timp ce îl fotografiază pe tânăr. Avea atâtea trăsături minunate și cum avea ocazia, trebuia să profite câtuși de puțin.
Îi aude glasul și îi zâmbește finuț și dulce, în timp ce-și umflă încetișor obrajii.
” Bine!” îi răspunde precum un copilaș de câțiva anișori apoi chicotește cristalin, lipindu-se din nou de brațul lui Eduart.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 5:18 pm

 • Surâde dulce către tânără, observându-i caracterul atât de copilăros. Asta era unul dintre lucrurile care l-au atras la ea. Acest fel puteril şi inocent de a exista. Îi arată un zâmbet dulce, larg, trecându-şi mâna scurt prin păr, pufnind într-un râs uşor, uitându-se în jur după un stand cu îngheţată. Nu observă niciunul, dar asta nu era un obstacol. Ar fi fost în stare să bată întreg oraşul pe jos pentru ea.
  " Ştii un loc special? " rosti, oprindu-şi ochii asupra ei, trecându-şi din nou mâna prin păr, simţind nevoia să îl aranjeze, deşi stătea bine.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Mar Iun 12, 2012 5:50 pm

Își lasă în cele din urmă aparatul să atârne ușor de gâtul micuț și își aranja pentru o clipă cârlionții roșcați. Îi aude întrebarea și își miji ochii, gânditoare, punându-și degetul arătător pe bărbie. Erau multe locuri pe care ea le adora în orașul respectiv, dar dorea ceva într-adevăr special. Pentru că era Eduart.
” Hmm... vino!” îl prinde delicat de mână, împletindu-și degetele cu ale lui și începe să fugă cât o țineau picioarele. Din când în când îl mai privește pe Eduart, cu acel surâs blând dar vesel, și își îndreaptă atenția către drum. Ajunge în cele din urmă în preajma unei grădini imense, pline de flori și arbori care mai de care, dar în special trandafiri de un roșu-sângeriu - contrastau perfect cu apusul minunat din seara respectivă. Ji Hye înaintează senină către o băncuță, chiar în dreptul unei fântâni arteziene iar în preajmea acestora se aflau o mulțime de trandafiri de un roșu intens.
” Îți place? Locul ăsta mă face mereu să mă gândesc.. la tine. ” șoptește roșcata și nu îndrăznește să-l privească în ochi pe tânăr.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart Restwhile
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Joi Iun 14, 2012 7:55 am

 • Surânde, înpletindu-şi degetele mai bine cu ale ei, şi porneşte în fugă după ea. Bineînţeles, din punctul lui de vedere, aia nu era fugă, dar ea se chinuia atât de tare, încât era adorabilă. surâde. Ar fi putut să se grăbească puţin şi să o ia la fugă cu ea în braţe, dar îi plăcea să o vadă fugind. Se opreţte deodată cu ea, aşezându-se pe bancă în dreptul ei.
  " Îmi place... " spune simplu, roşind uşor, palid, când îi aude cuvintele. Îi prinde chipul fierbinte între mânile lui reci, făcând-o să se uite la el. Surâde uşor, lipindu-şi buzele încet de obrajii ei. " Foarte, foarte mult. " adaugă, privind-o în ochi.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Seo Ji Hye
Om
Om
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 10/06/2012

MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   Joi Iun 14, 2012 3:11 pm

Simțea cum se topește când îi cuprinde chipul între palme și că în gândul ei, tânjea după o astfel de atingere. Își ridică într-un final ochii către ai lui, scufundându-se în acel negru infinit iar mintea ei reveneau toate acele întrebări ce și le punea tot timpul legate de el, însă acum era prea agitată de situația în sine. Își așează delicat palmele după gâtul lui și inspiră adânc. Chiar și o îmbrățișare conta pentru roșcată cât 1000 de cuvinte frumoase. Îi aude răspunsul și își lasă pentru câteva clipe privirea în jos, începând să-și frământe mâinile - era un obicei prost și îl făcea doar atunci când era foarte emoționată, din toate punctele de vedere sau foarte supărată.
” M-mă bucur.. ” reușește să-și adune timidă cuvintele, trăgând din nou aer adânc în piept. Dacă ar ști el cât de mult dorea să-l știe aproape de ea.. și dacă ar ști cât de greu îi era să-i spună dar era conștientă că trebuia să decurgă la acest gest o dată și-o dată. ” Ce-ai făcut în tot acest timp?” , Eu m-am gândit mereu la tine. își spune în gând și afișează pentru Eduart un zâmbet dulce, chiar dacă în interiorul ei simțea că dorea să plângă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: " A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."   

Sus In jos
 
" A pair of powerful spectacles has sometimes sufficed to cure a person in love."
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
half blood hill :: Out of city :: Plaja-
Mergi direct la: