Incearca sa nu mori...
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 “Hatred is the madness of the heart.”

In jos 
AutorMesaj
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 2:27 pm

Răcoarea serii îl scoate în sfârșit din studioul în care îşi petrecuse toată ziua - după ce-și terminase și melodiile, cât de cât. Își trage pe el jacheta din piele și își ciufulește părul auriu, însă după ce se asigură că-și ia în buzunar tabachera cu bricheta, și de asemenea portofelul. Deși, după punctul de vedere al lui Damian, și-ar fi petrecut tot restul serii închis între cei patru pereți ai studioului, compunând muzică - căci și asta îi plăcea să facă în timpul liber și de ce nu, să mai adauge câte ceva nou în tot ceea ce realiza.
O pauză ți-ar prinde bine. își repetă în gând pentru câteva momente, pășind agale pe o străduță pietruită din centrul orașului, destinația fiind una neașteptată chiar și pentru el. Absent de la realitate în momentul respectiv, privirea lui de un negru intens fiind ridicată către cerul plin de stele iar când realizează în ce colț al orașului ajunse, rămâne în loc și se încruntă ușor. Simte brusc nevoia de a-și aprinde un tutun și astfel, își scoate tabachera împreună cu bricheta din buzunar și fără să mai stea pe gânduri își aprinde o țigară, trăgând cu poftă din aceasta. Lasă ca fumul să se ridice asemeni unei năluci către cer, rămânând în loc pentru câteva clipe ca și când ar fi stat să mediteze către ceva anume. Nici el nu știa ce vroia să facă în clipa respectivă, într-adevăr era amețit în unele situații însă își impunea că nu și acum.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 2:56 pm

 • Își strânse picioarele la piept și clipi des, ținând în palme cartea pe care o citea. Se afla încă de dimineață în parcul din centrul orașului, iar acum, își strângea cartea pe care o citise și blocul de desen, în care desenase când soarele încă era pe cer.. Clipi des din gene și privi cu ochi mari cerul brăzdat de stele, poposind o clipă asupra lunii, ce în acea noapte strălucea. Melodia We got the beat, a lui Debby Rian, îi răsuna în urechi, făcând-o să zâmbească ușurel. Simți telefonul vibrând în buzunar și lăsă jos iPod'ul, apoi îl scoase, privind ecranul. Surâse când văzu poza fratelui ei. Citi mesajul, apoi îi tastă rapid un răspuns. Se ridică de jos, aruncându-și rucsacul pe umăn și începu să se plimbe, mișcându-și încetișor picioarele, căci nu dorea să se grăbească. În fond, nu o aștepta nimeni acasă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 3:07 pm

Într-un final se hotărăște să o ia la pas, căci nu dorea să stea în mijlocul drumului precum o statuie. Clatină ușor din cap și mai trage un alt fum din țigara sa, suflând încet fumul în aer. Pășește liniștit dar apăsat pe cărarea pietruită iar în mintea sa începeau să deruleze tot felul de imagini, printre care unele întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute. Pufnește scurt, încruntându-se și își așează mai bine tutunul între buzele perfect conturate. Renunță la orice lucru pe moment, fiind doar un impuls.
Brusc, simte prezența unei persoane extrem de cunoscute. Înaintea mai repejor decât o făcea de obicei iar când ajunge la câțiva pași de băncuța pe care se afla Raphaëlle, își scoate țigara dintre buze și o aruncă pe jos, călcând-o cu vârful papucului. Face în așa fel încât ea să nu-l observe și trece în spatele ei, așezându-și delicat palmele peste ochii ei.
” Ghici cine e? ” îi șoptește dulce la ureche. Își lipește imediat buzele reci de obrazul fin și cald al ei, surâzând cu blândețe.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 3:46 pm

 • Isi trecu degetele prin parul lung, clipind des si incepu sa se joace cu pandantivul de la gat. Zambi usor observand toate acele persoane ce se plimbau fericite. Se opri langa un stand cu vata de zahar pe bat, luandu-si una. Reincepu sa mearga incet, bucurandu-se de dulceata vatei. Se opri in loc, tresarind cand doua palme reci ii acoperira ochii. Rosii, tremurand incet, auzindu-i glasul atat de cunoscut.
  -A-ai putea sa nu ma mai sperii asa, murmura rosie la fata. Isi musca buza cand ii simti buzele reci sarutandu-i obrazul infierbantat si se roti cu usurinta in bratele lui.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 3:59 pm

Damian rânjește în colțul gurii când îi aude răspunsul și dă negativ din cap - nu se putea abține și ea știa asta. Îi înconjoară talia micuță și firavă cu brațele sale lungi, lipind-o atunci mai mult de trupul lui rece.
” Nu pot, îmi pare rău. ” afișează o expresie de cățeluș, un zâmbet inocent și atunci o dă mai aproape de el. Îi sărută iar obrajii apoi își lipește fruntea de a ei, vrând să-i simtă respirația fierbinte pe pielea lui înghețată. Îi plăcea asta la nebunie, printre multe altele.
” Îmi era dor să te țin așa. ” adaugă pe un ton dulce și jucăuș, zâmbind vinovat căci era conșient că nu putea sta prea mult fără prezența ei, să o știe acolo, lângă el. ” Dar ție ți-a fost dor de mine? ”
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 4:11 pm

 • Isi ridica privirea spre chipul lui, fiind mai pitica si inghitii in sec, cand o lipi de el. Palmele-si gasira locul pe pieptul acestuia intinzandu-si usor capul, cand el o saruta pe ambii obraji, facand-o astfel sa roseasca si mai puternic. Ii inconjura gatul cu palmele, clipind adorabil din gene, si-l privi cu drag in ochi, trasandu-i linii pe ceafa. Ii scoase limba cand il auzi.
  -Nu toti sunt nemuritori ca tine, spuse si apoi isi lasa capul pe umarul lui, imbatandu-se cu parfumul lui. Surase cand ii auzi afirmatia, si-si musca buzele, cutremurandu-se usor de placere. Adora sa stea atat de aproape de el, caci doar atunci se simtea in siguranta.
  -Mi-a fost, sopti si-si lipi buzele de obrazul lui, nepasandu-i ca era rece.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 4:40 pm

Îi urmărește fiecare gest cu atenție dar într-un mod cât mai subtil cu putință - păi da, era fascinat de un om, care în viața lui nu acordase mai nimănui importanță decât în marea majoritate lui și a familiei. Și iată că tânăra Raphaëlle reușise o performață, ce mulți alții se străduiau să o obțină și mereu ajungeau să capete indiferența și răceala lui Damian. Însă ea nu.
” Știam asta! ” spune parcă victorios și plin de sine, dar renunță la idee și începe să râdă chiar și de el însuși apoi o sărută gingaș pe vârful năsucului. Încetul cu încetul îi dă drumul din ”strânsoarea” pe care o ținea și își împletește degetele cu ale ei. ” Dacă ți-a fost așa dor de mine.. ce-ai zice să ne petrecem seara asta împreună? Unde și ce vrei tu. Ce spui? ” rostește Damian pe un ton jucăuș și o privește senin, afișând apoi un zâmbet șarmant.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 5:03 pm

 • Inima i-o lua mult mai rapid la goana cand ii auzi rasul, si-l privi printre gene. Ii analiza chipul abtinandu-se sa-si tina bratele in jurul gatului sau, pentru a nu face alta miscare. Rase si ea, caci atmosfera era molipsitoare si isi trecu degetele prin parul lui, facand un pas in spate. Zambi larg si dulce cand degetele lui se impletira cu ale ei, si-l privi atenta, ridicand o spranceana.
  -Daca stam sa ne gandim, si tu ai zis ca ti-a fost dor de mine, spuse pe un ton jucaus, impungandu-l usor cu degetul in coaste. Ranji usurel, rosind totodata, caci atunci cand era in preajma lui, se comporta mai ciudat decat de obicei. Isi dadu parul lung de pe chip, trecandu-si limba peste buze, simtindu-le ciudate.
  -Stau cu tine, dar hotaram impreuna ce facem. In fond seara este a amandurora, zise si se opri in fata lui, ridicandu-se pe varfuri. Se rezema usor de el, clipind des din genele-i lungi, si-l privi in ochi, afisand cel mai dulce zambet al ei. Chicoti slab.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Vin Iun 15, 2012 6:55 pm

O ia încet la pas pe străduța pietruită a parcului alături de Elle, ascultându-i răspunsul în liniște deplină. Schițează un zâmbet în colțul gurii, unul totuși frumos dar cu tente ștrengare și își drege încet glasul. Îi plăcea răspunsul primit căci de fiecare dată când propunea așa ceva unei fete, ajungea numai ea să decidă și să dorească și alte lucruri ce probabil, nu era chiar așa de acord și el de respectivele.
” Bine, frumoaso. Să vedem.. ” își miji privirea gânditor, ducându-și mâna liberă sub bărbie. Dorea un loc drăguț și plăcut pentru tânără, căci pentru el era indiferent atâta timp cât era Raphaëlle alături de dânsul, nimic nu mai conta. ” Eu propun pentru o plimbare pe malul mării.. tu ce spui? ” întreabă Damian cu un zâmbet larg și dulce pe buze, ochii negri și profunzi oprindu-se asupra chipului ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 7:16 am

 • Îi strânse degetele cu ale ei, zâmbind dulce. Niciodată nu putea sta serioară în preajma lui, fiind genul de om care te făcea să zâmbești și dacă nu voiai. Îl privi printre gene și chipul i se lumină când îl auzi.
  -Sună perfect. MErgem să mâncăm ceva, după? întrebă, știind că întotdeauna erau două-trei restaurante deschise lângă plajă și târziu. Stând toată ziua în parc, nu prea mâncase, iar acum parcă i se făcuse foame. Își lăsă capul pe umărul lui, pășind ușor lângă acesta. Începu să-și legene mâna ce o ținea pe a tânărului, chicotind încetișor, într-un mod pueril. În fond, era extrem de copilăroasă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 8:03 am

Își îndreaptă pașii către plajă, știind că nu e foarte departe de parc. Își trece scurt mâna prin părul auriu dar își păstrează zâmbetul șarmant și îi ascultă răspunsul. Aprobă încet din cap și își trece scurt limba peste buze.
” Sigur, orice dorești. ” glăsuiește Damian pe un ton vesel chiar, apoi îi sărută delicat mâna și fără să mai aștepte prea mult, o ridică în brațele lui. În doar câteva fracțiuni de secundă ajunge pe malul mării, lăsând-o cu grijă pe Elle pe nisipul ce era în continuare cald și atunci o privește pentru un moment fascinat. Clipește de două ori ca și cum ar fi vrut să revină cu picioarele pe pământ, dar știa că nu putea atât de ușor atunci când venea vorba de tânără. Se uită către largul mării ca și când ar fi vrut să-și adune cuvintele pentru cine știe ce subiect, probabil că așa era, poate că nu. De regulă acționa, nu prea zicea așa de mult sau când zicea, era direct, scurt și la obiect. Însă de data aceasta, cu Raphaëlle era altfel decât cu oricine altcineva.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 8:27 am

 • Își mușcă ușor buza când îi sărută palma și chițăi surprinsă în clipa în care el o luă în brațe, prinzându-se insantaneu de gâtul lui, de teamă să nu cadă. Își lăsă capul pe pieptul lui, clipind des din genele-i lungi și trase aer în piept când o lăsă jos. Îl privi pentru câteva clipe în ochi, uitându ceea ce vru să spună inițial, dar vraja se rupse când el își întoarse privirea.
  -Te rog, data viitoare anunță-mă, murmură, trecându-și degetele prin păr. Își aranjă tricoul alb, trăgându-l ușor pe șolduri, și se prinse de brațul lui, privind în jur.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 8:43 am

Tresare ușor când îi aude glasul și când îl apucă de braț, căci se cufundase în propriile gânduri și întrebări. Clipește de câteva ori și își trece mâna după gât, ciufulindu-și puternic părul auriu.
” Te-ai speriat așa tare? ” glăsuiește acesta, surâzând slab și o privește pe micuța de lângă el. Clatină ușor din cap apoi își caută prin buzunarele jachetei de piele pachetul de țigări și bricheta. ” Pot? ” adaugă Damian după ce prinde tutunul cu buzele sale și o privește pe Elle cu ochii săi mari și negri. Nu apucase mai deloc să fumeze cum trebuie încă de la începutul zilei și chiar simțea să facă așa ceva. Nepotrivit, dar simțea. Începe să se joace cu bricheta printre degetele albicioase însă nu-și ia privirea de la tânără.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Raphaëlle V. d'Madreville
Om
Om
avatar

Mesaje : 10
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 9:00 am

 • Clătină ușor din cap, drept răspuns la întrebarea lui.
  -Nu. Dar totuși, spuse încetișor, privindu=l calmă, cu zâmbetul pe buze. Aprobă surâzând și îi lua chiar ea bricheta din mână, aprinzându-i țigarea. I-o strecură la loc în buzunar, apoi se lipi încetișor de el, lăsându-și capul să se odihnească pe pieptul său, bine-făcut.
  -Ți-am simțit lipsa, Damian, murmură și oftă, trasând linii cu unghia pe pieptul tânărului. Își simțea obrajii calzi, dar nu-i păsa, atâta vreme cât el era acolo, lângă ea. Închise ochii, bucuându-se de clipele petrecute în compania sa.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Damian de Watteau
Vampir
Vampir
avatar

Mesaje : 11
Data de înscriere : 15/06/2012

MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   Sam Iun 16, 2012 9:40 am

Surâde când o aude și afișează unul dintre zâmbetele sale atât de dulci, cu tentele ștrengare specifice. O lasă să-i aprindă țigara, trăgând un fum adânc din aceasta. Suflă în direcția opusă fetei și își trece brațul în jurul taliei micuțe, lipind-o cu mult de trupul lui. Își apleacă chipul către al Raphaëllei, fiind o distanță între ei de cel puțin un centimetru, plăcându-i nespus de mult să-i simtă respirația fierbinte peste pielea sa înghețată.
” Și eu. Chiar foarte mult... ” îi șoptește și îi presare pe obraji sărutări scurte dar dulci. Și într-adevăr, chiar așa era. În toată eternitatea lui nu cedase în fața cuiva, dar când venea vorba de Raphaëlle era dispus să calce și pe alții în picioare dacă era cazul și dacă o supărau cu ceva. O privește adânc în ochi și își lipește fruntea de a ei, vrând să stea cu ea în brațe pentru mult, mult timp.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: “Hatred is the madness of the heart.”   

Sus In jos
 
“Hatred is the madness of the heart.”
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
half blood hill :: City :: Parc-
Mergi direct la: